Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку

Різдво у Львові – справжня казка

Особливо колоритний і надзвичайний Львів саме у новорічні та Різдвяні свята. Він перетворюється на казкове місто, понад усе це помітно у старій його частині. Архітектура у поєднанні з святковими прикрасами створюють особливу атмосферу свята і чарівності. Біля ялинки, прикрашеної ангеликами і барвистими іграшками, обов’язково хочеться загадати найзаповітніше бажання і доконче віриш, що воно збудеться, бо у таких казкових місцях можливі справжнісінькі дива.

Різдво у Львові ( фото з блогу )
Львів завжди вабить туристів саме у святкові дні розмаїттям фестивалів, виставок та інших культурно-мистецьких подій. Цьогоріч зимова святкова програма не розчарувала: велика кількість святкових дійств і забав, концертів і виставок залишили багато приємних спогадів у своїх відвідувачів.

Різдво у Львові ( фото з блогу )
Зимовий туристичний сезон у переддень дня Святого Миколая відкрила акція «Вихідні у Львові за півціни». Туристи могли скористатися нагодою відпочити у місті із суттєвою знижкою.

Різдвяний ярмарок у Львові ( фото з сайту )
До речі, традиційний Різдвяний ярмарок, що розпочався 12 грудня продовжує свою роботу. Отож, ще маєте нагоду придбати різдвяні подарунки.

Ялинка у Львові 2010 ( фото з сайту )
Біля головної ялинки міста відбувалися казкові новорічні шоу і концерти. У центрі міста пройшли паради вертепів, а на площі Ринок актори театру Воскресіння презентували глядачам виставу «Різдвяна феєрія» саме на Різдво, 7 січня.

Дідух ( фото з сайту )
Напередодні Різдва (6 січня) площу перед оперним театром прикрасив символ свят – Дідух. Городяни і гості міста могли прийняти участь у святковій ході і встановленні 6-метрового велетня і подивитися концерт.

свято Пампуха ( фото з сайту )

Неабияку цікавість завжди викликає свято Пампуха. У цьому році воно пройшло у місті вчетверте. Аромат запашних пухкеньких пампухів зібрав на площі багато люду: шанувальників цієї різдвяної страви і тих, хто, можливо, вперше її скуштував. Тут було всього вдосталь: і конкурсів з розвагами і призами, і частувань пампухами.

етнофестиваль "Рок - колядка" ( фото з сайту )
До кінця січня у рамках фестивалю «Велика коляда» у Домініканському соборі ще можна подивитися виступи українських концертних колективів. А 13 січня етнофестиваль «Рок-коляда» приймав гостей у «Хмільному домі Роберта Домса». Колядували гості з Грузії, гурт «Люди Добрі», традиційний гість фестивалю – рок- вар’яте «КораЛЛі» та ін.

Попереду ще святкові дійства 19 січня – на Водохреща та інші цікаві події. Отож, не зволікайте, приєднуйтесь – львів’яни вміють святкувати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

залиште свій відгук...

Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку