Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку

Всі до театру!

Ось і привітали один одного колядками із народженням Христа, нащедрували «грудочку кашки і кільце ковбаски», попосівали у новорічний ранок і змили гріхи святою Йорданською водою…
Низка зимових свят закінчилася, але душа, як то кажуть, «просить свята».

 театр ім. Леся Курбаса ( фото з сайту )
Віддамо перевагу культурному відпочинку. Театральна афіша Львова якнайліпше сприяє цьому. Глядачів запрошують академічний театр ім. Л. Курбаса, драматичний театр ім. Марії Заньковецької, муніципальний театр, театр для дітей та юнацтва.

 театр ім. Марії Заньковецької ( фото з сайту )
Зауважу, що театрали мають змогу долучитися до мистецтва у Львівському національному Академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Львівський національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької. ( фото з сайту )
Споруда театру по праву вважається однією з найдивовижніших і найкрасивіших у Європі. Побудований за проектом Зигмунта Горголевського наприкінці 19ст., театр став окрасою міста і гордістю львів’ян. Інтер’єр вражає не менше. Багатий скульптурний декор і живописні полотна прикрашають залу і фойє театру. Мереживна балюстрада, оздоблені ліпниною фризи, різьблення і позолота. Особливої атмосфери додає прозора стеля. Піднімаючись сходинками, почуваєшся, мов у королівському палаці.

Зі сцени театру у різні часи лунали голоси відомих світових виконавців. До сторічного ювілею театру присвоєно ім’я незрівнянної співачки і актриси Соломії Крушельницької.

У січні театр запрошує глядачів на балети «Лускунчик», «Есмеральда», «Баядерка», «Лілея» та оперні постановки «Запорожець за Дунаєм», «Мойсей», «Украдене щастя», «Богема».

Немає коментарів:

Дописати коментар

залиште свій відгук...

Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку