Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку

Свято Шоколаду 2011 у Львові. Вихідні у шоколаді!

Чи любите ви шоколад, як люблю його я? Смачний спогад дитинства – риба з натурального гіркого шоколаду, міцна, мов каменюка, але з дивовижним гіркуватим присмаком найсмачніших у світі солодощів. Відшматувати від цієї шоколадної брили ласий шматочок було зась, і тільки сокира могла допомогти юним «шоколадорубам»…



Шоколад – смачний подарунок для чемних діток і символ романтичних стосунків для закоханих.

Саме напередодні Дня закоханих Львів чекає на гостей. З 11 по 14 лютого Палац Мистецтв (Коперника, 17) і площа Ринок дивуватимуть подіями IV-го міського Свята Шоколаду і пригощатимуть всіх бажаючих солодощами.

У програмі: ярмарок шоколаду, безліч шоколадних конкурсів, майстер-класи від кондитерів-шоколатьє, цукеркові водоспади і шоколадні фонтани, скульптури з шоколаду і найдовший торт, багато гарної музики і смачної львівської кави.



Щоб не пропустити жодної події свята і провести вихідні у комфорті, гостям міста варто заздалегідь потурбуватися про апартаменти у Львові (подобова оренда). Аби не витрачати час на пошук зручного житла, скористайтеся нашою пропозицією подобової оренди зручних апартаментів у центрі Львова.

Подаруйте незабутнє свято з присмаком шоколаду і львівської кави своїй коханій половинці. Під мелодійний спів італійського тенора Робертіно Лоретті, що відкриватиме свято, скажіть своїй коханій ті незабутні головні слова. Може саме вам пощастить виграти путівку у романтичну подорож до Стамбулу.

Деталі тут http://www.shokolad.lviv.ua

Бронювання апартаментів - 098 457 5330 Марія або онлайн заявка

Солодких свят!

Немає коментарів:

Дописати коментар

залиште свій відгук...

Забронювати апартаменти можна по телефону
098 457 5330, або надішліть заявку